top of page

TRTP-2019 maak kennis met ANTI


Band ANTI doen dit jaar mee met 'The Road to Paradiso'! Lees alvast hieronder de bio-verhaal van de band:

ANTI is een jonge 5-koppige rockband uit de Zaanstreek. Twee jaar geleden werden de jongens samengevoegd tijdens bandcoaching lessen bij muziekcentrum Fluxus onder leiding van coach Robert Swijgman.

Er was onmiddellijk een persoonlijke maar ook muzikale klik. Sindsdien heeft de band een enorme groei doorgemaakt en al een aantal gave optredens op hun naam staan. Initieel begonnen met het spelen van covers van hun muzikale helden zijn de jongens nu het liefst bezig met het schrijven en spelen van hun eigen muziek. In het eigen werk worden stijlen uit verschillende genres binnen de rock met elkaar gecombineerd. Verwacht een mix van Metallica, Linkin Park, System of a Down, the Arctic Monkeys en Rage Against the Machine. De live shows van ANTI zijn energiek en strak, wanneer je je ogen dicht doet zou je haast vergeten dat er jongens met een gemiddelde leeftijd van 14 jaar op het podium staan!

Voor meer informatie over THE ROAD TO PARADISO 'TRTP' klik hier


bottom of page