top of page
boa-amsterdam

WRM

BOA?

BOA is collectief: Onderwijs en Cultuurinstelling hebben hun krachten gebundeld in BOA. Voor haar leden heeft BOA middels een Europese aanbesteding gunstige tarieven uit de markt gehaald. Daar profiteren alle BOA-leden van.

 

BOA is toekomstgericht: Een BOA-verbinding heeft een capaciteit van 1Gbps toto 10Gbps. Naar de toekomst toe is het BOA-netwerk schaalbaar en daarmee zijn nog hogere bandbreedtes mogelijk.

 

BOA verbindt: BOA verbindt de verschillende bestaande initiatieven en partijen. BOA selecteert bestaande en nieuwe initiatieven met inhoudelijke relevantie voor het onderwijs; communiceert met de

verschillende doelgroepen binnen het onderwijs; ondersteunt en begeleidt scholen bij het realiseren van idee tot werkelijkheid.

 

BOA zorgt: BOA wilt de scholen stimuleren het netwerk optimaal te benutten. BOA biedt aangesloten scholen en organisaties toegang tot alle mogelijkheden die een snel glasvezelnetwerk kan bieden. Belangrijk daarbij is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische en/of administratieve  kant van de zaak.

 

BOA levert: BOA zorgt er voor dat leveranciers hun diensten via het netwerk aan de scholen en instellingen kunnen aanbieden.

 

LID WORDEN?
 

Haal de wereld in de klas en sluit aan.
Word lid van Coöperatieve Vereniging BOA en profiteer van de mogelijkheden die er zijn om uw netwerk te vernieuwen, verbreden en verbeteren! Neem
hier contact met ons op via of bel naar 020-6171642.

bottom of page