top of page

Wij kunnen niet wachten...


Woensdag 11 juli 2018 om 20:00 uur is het zover:‘The Road to Paradiso’concert!

Locatie: Grote Zaal, Paradiso Amsterdam, Weteringschans 6-8 te Amsterdam

Veel bands die vandaag de dag in Paradiso spelen zijn ooit gestart op school, toen de bandleden bij elkaar in de klas zaten. Vaak gaan er dan veel jaren overheen voordat de band voor honderden uitzinnige fans staat, maar daar is deze avond een grote uitzondering op.

11 juli 2018 spelen drie bands van voortgezet onderwijsinstellingen in Amsterdam en één van Aslan Muziekcentrum Amsterdam op het podium van de grote zaal van Paradiso om alvast de smaak te pakken te krijgen.

Dit project is tot stand gekomen op de BOA lab-dag 2016. Hier hebben Amsterdamse cultuur- en onderwijsinstellingen ideeën ontwikkeld om met behulp van het BOA-netwerk de samenwerking in cultuureducatie te vergroten.

Wij zijn heel blij dat wij met steun van Paradiso en Aslan Muziekcentrum Amsterdam de bands coaching en begeleiding hebben kunnen geven om ze helemaal klaar te stomen voor deze bijzondere avond.


bottom of page