top of page

TRTP-2019 maak kennis met February


Band February van Cygnus Gymnasium doen dit jaar mee met 'The Road to Paradiso'! Maak alvast kennis met February lees hieronder de bio-verhaal van de band:

"We zitten nu in de derde klas, en we spelen al sinds de eerste samen. Bij een opdracht voor het vak muziek moesten we toen een nummer spelen, en we merkten al snel dat het best goed ging, en het belangrijkste; we vonden het heel leuk om te doen. We konden allemaal al een instrument bespelen, maar op school leerden we de kunst van het spelen in een band. Inmiddels hebben we al meerdere malen opgetreden, bij verschillende evenementen op én buiten school. Qua genre spelen eigenlijk van alles en nog wat, soms rock, soms soul, soms pop, etc.

We vinden het gewoon super leuk om samen muziek te maken en we hopen daarom dat we mee kunnen doen."

Wil je ook mee doen? klik hier voor meer info.


bottom of page