top of page

TRTP-2019 maak kennis met Typical


Wij zijn ‘Typical’. Een bandje van het Cygnus gymnasium, met op de bas Caroline, op de drums Teun, op de gitaar Abel en Evy die zingt.

Wij speelden voor het eerst samen in 2015, toen we op een schooltoernooi een liedje op moesten voeren. Sindsdien zijn wij bij elkaar gebleven en kwam drie jaar later Caroline op de bas erbij.

Wij hebben allemaal ervaring gehad in andere bandje, hebben allemaal een aantal keer opgetreden en zijn van jongs af aan erg in contact geweest met muziek. Als band hebben we meerdere uitvoeringen op school gehad maar het lijkt ons super om de kans te krijgen in

Paradiso op te treden. Wij zijn erg gemotiveerd en hebben het er zeker voor over veel tijd en moeite te investeren in repeteren. Zo’n optreden is voor ons namelijk een droom die uitkomt.

Meestal spelen wij rocknummers van bijvoorbeeld de Rolling Stones, Cream, Derek and the Dominoes en Slash. Maar wij vinden het ook zeker leuk om andere genres te verkennen, zo hebben wij ook een nummer van Amy winehouse in ons repertoire en willen ook graag een jazz of soul nummer uitproberen.


bottom of page